Over ons

Bakkie Kroost is een gezellige ontmoetingsplek voor (groot) ouders en hun kleine kinderen. Een soort ‘mamacafé’ dus waar ook papa’s opa’s en oma’s welkom zijn! Je kunt even lekker ontspannen terwijl de kinderen spelen. Koffie en thee staan klaar (gratis). Leuk als je even komt inlopen! . Voor de kinderen is er speelgoed en knutselmateriaal om gezellig met anderen te spelen.

Bakkie Kroost vindt plaats in verschillende wijken op gastvrije plekken waar vrijwilligers je van harte welkom heten. Sommigen komen een keer langs uit nieuwsgierigheid, anderen langdurig. We proberen present te zijn voor groot en klein en om te zien naar elkaar, er zijn voor wie het nodig heeft. We stimuleren elkaar om in balans te blijven en te werken aan positieve gezondheid. Tips, grappige situaties en (on)handigheden kunnen worden uitgewisseld tijdens deze gezellige ontmoetingsmomenten. Ervaringen kunnen worden gedeeld en er wordt geleerd van elkaar. Het is fijn om zo van toegevoegde waarde te zijn of even te ontspannen.

Vanuit de Inloophuizen worden er tal van activiteiten georganiseerd door betrokken vrijwilligers. Zo is er tijdens Bakkie Kroost soms een voorleesfeestje of muziek op schoot. En ook op anderen momenten zijn er activiteiten zoals: creatieve workshops,
uitstapjes, samen eten, workshops positieve gezondheid, thema avonden “alle ballen even laten vallen”, boekenmarkt….
Kijk voor meer informatie op de afzonderlijke websites en meld je aan voor de nieuwsbrief.
Ben je nieuwsgierig geworden? Kom gewoon eens binnen lopen! Kijk even welke locatie bij jou in de buurt is of je past in combinatie met andere afspraken. Je bent van harte welkom voor “een bakkie met aandacht”.

Wil je meer weten over Bakkie Kroost en onze andere activiteiten;
kijk dan op de websites van de ontmoetingsplekken van Stichting Inloophuizen
Amersfoort:
 De Ontmoeting bij Emiclaer, op de grens Kattenbroek/Zielhorst: www.inloophuisdeontmoeting.nl
 Ontmoetingscentrum De Herberg in Nieuwland: www.deherbergnieuwland.nl
 Diaconaal Aandachtscentrum in de binnenstad: www.daczuidsingel.nl
 Inloophuis Schothorst: www.inloophuisschothorst.nl (heeft geen speciale inloop Bakkie Kroost, maar je bent altijd welkom om koffie te drinken, samen met je kind. )